سلامت

درباره عفونت های مجاری ادراری بیشتر بدانید

عفونت دستگاه مجاری ادراری بیماری بسیار شایعی است که به علت عفونت باکتریایی به وجود می آید؛ که قسمتی از دستگاه ادراری را درگیر می کند. اگر عفونت باکتریایی بر دستگاه ادراری تحتانی تاثیر بگذارد باعث عفونت مثانه می شود اما اگرباعث آسیب در دستگاه ادراری فوقانی شود، به آن عفونت کلیه می گویند.

عفونت های مجاری ادراری چیست؟

عفونت دستگاه مجاری ادراری بیماری بسیار شایعی است که به علت عفونت باکتریایی به وجود می آید؛که قسمتی از دستگاه ادراری را درگیر می کند. اگر عفونت باکتریایی بر دستگاه ادراری تحتانی تاثیر بگذارد باعث عفونت مثانه می شود اما اگرباعث آسیب در دستگاه ادراری فوقانی شود، به آن عفونت کلیه می گویند.

عفونت های مجاری ادراری علائمی دارند مانند دفع ادرار همراه با درد، تکرر ادرار، تب و درد پهلو. البته باید متذکر شد که تکرر ادرار و دفع ادرار همراه درد از علائم عفونت دستگاه ادراری تحتانی هستند( عفونت مثانه) در حالی که تب و درد پهلو از علائم عفونت دستگاه ادراری فوقانی یعنی همان عفونت کلیه می باشند.

عفونت ادراری در زنان رایج تر و شایع تر است. و ممکن است هر زنی حداقل یک بار در طول زندگی خود به این بیماری مبتلا شود.

عفونت کلیه گاهی بعد از عفونت مثانه پیش می آید اما همیشه هم این طور نیست؛ پس حتما عفونت مثانه را پیگیری و درمان کنید. اما گاهی هم ممکن است که عفونت کلیه از راه عفونت خون ایجاد شود. عفونت های مجاری ادراری همیشه با علائمی که گفته شد و به آسانی قابل تشخیص نیستند زیرا ممکن است که در بدن برخی از بیماران علی رغم این که باکتری ها وجود دارند، اما هیچ عفونتی مشاهده نشود. مطمئن ترین و آخرین راه تشخیص این بیماری کشت ادرار است.

آیا عفونت های مجاری ادراری قابل درمان و پیشگیری است؟

بله.در بیشتر موارد پزشک معالج برای درمان عفونت های مجاری ادراری مصرف آنتی بیوتیک را تجویز می کند. و قرص های ارومکس گلدن لایف در درمان عفونت های مجاری ادراری بسیار موثر هستند.

مشکلات کبدی:

در سمت راست شکم هر انسانی عضوی به نام کبد وجود دارد که بسیار مهم و حیاتی است. اگر کوچک ترین مشکلی در کار کبد ایجاد شود در تمام بدن علائم بیماری و مشکلاتی نیز پدیدار خواهد شد. کبد به انگلیسی یعنی( liver) یعنی زندگی بخش؛ و به انسان حیات می بخشد. از وظایف کبد، می توان تصفیه ی خون، ذخیره برخی ویتامین ها و تولید کردن صفرا را نام برد. همان طور که گفته شد مشکل در کار کبد تمامی بدن را درگیر می کند؛ مشکلات زیر تنها می توانند چندین مورد از مشکلات کبدی باشند:

  1. اگرناراحتی ها و مشکلات گوارشی دارید که پایدار هستند و از بین نمی روند.
  2. . احساس سنگینی کبد که به دلیل چربی زیاد در کبد و انسداد در آن ایجاد می شود. کبد چرب را با رژیم غذایی، ورزش و کاهش مصرف چربی می توان درمان کرد.
    1. خستگی دلایل بسیار متفاوتی دارد ولی اگر خستگی شدیدی را به مدت چند روز تجربه کردید و از انجام کارهای روزانه تان عاجز شدید ؛ برای چک کردن کبدتان حتما اقدام کنید.
    2. اگر مدت زمانی طولانی اشتهای تان را از دست داده اید و یا کم اشتها شده اید.
    3. زرد بودن پوست بدن و چشم که به دلیل عملکرد نادرست کلیه می باشد.
    4. حالت تهوع دلایل فراوانی دارد ولی اگر مداوم باشد و تمامی روش های درمان را پشت سر گذاشته اید و نتیجه ای نگرفته اید، علت آن می تواند از مشکلات کبد باشد.
    5. مدفوع کم رنگ و رنگ پریده.
    6. ادرار تیره رنگ.
    7. تب های پیوسته و غیر قابل کنترل.
    8. برخی خارش های پوستی
    9. مشکل در صحبت کردن و ادا کردن کلمات و جملات و بوی بد دهان.
    10. یبوستی که بیش از سه هفته به طول انجامد.

    کم اشتهایی و ناراحتی های معده:

    تقریبا همه ی ما با درد معده آشنا هستیم. ناراحتی های معده می تواند دلایل زیادی داشته باشد مانند ورم معده، اسید معده ( سوزش معده)، سوء هاضمه، ریفلاکس معده، انسداد روده، استرس، سرطان معده، برخی بیماریهای قلبی عروقی، هضم نکردن لاکتوز موجود در شیر توسط معده. چون کار هضم غذا در معده انجام می شود؛ به جرات می توان گفت که  در تمامی مشکلات و ناراحتی های معده کم اشتهایی پیش خواهد آمد. وقتی که در کار هاضمه به هر دلیلی مشکلی پیش بیاید اشتهای فرد نیز یا از بین می رود و یا کم تر خواهد شد. دلایل بی اشتهایی بسیار زیادند؛ از آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: عفونت های ویروسی و یا باکتریایی، ناراحتی های معده، سوء هاضمه، آلرژی ها، ریفلاکس های اسیدی و …..

    قرص ارومکس گلدن لایف:

    برای درمان و جلوگیری از عفونت های مجاری ادراری می توانید از قرص ارومکس گلدن لایف استفاده کنید. از موارد دیگر مصرف این دارو می توان به:

    1. درمان ناهنجاری های خونی
    2. درمان ناراحتی های معده
    3. درمان کم اشتهایی
    4. درمان مشکلات کبدی اشاره کرد.

     

دیدگاهتان را بنویسید