سلامت

چرا سیر خاصیت درمانی دارد؟

باید بیان کرد که سیر دارای خواص و ویژگی های درمانی بسیار مؤثری برای بدن افراد می باشد. در متن زیر به بررسی خاصیت سیر و مهم ترین ویژگی های استفاده از آن برای بدن و سیستم ایمنی آن پرداخته شده است.

چرا سیر خاصیت درمانی دارد؟

توضیحاتی درباره خاصیت سیر  

تحقیقات صورت گرفته حاکی از آن است که سیر می تواند برخی از مزایای سلامتی واقعی را برای فرد داشته باشد که از جمله آن ها می توان به محافظت از بدن افراد در برابر سرما خوردگی و هم چنین توانایی کمک به کاهش فشار خون و سطح کلسترول می باشد.

علاوه بر این، باید بیان کرد که سیر حاوی ترکیباتی بسیار مؤثر و مفید با دارا بودن خواص دارویی بسیار قوی می باشد و هم چنین می توان آن را از خانواده پیاز دانست که ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر و هم چنین تره فرنگی دارد. باید بیان کرد که به هر بخش از پیاز سیر یک حبه می گویند. افراد باید در جریان باشند که سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد می کند و به دلیل بوی تند و طعم لذیذش یکی از مواد محبوب در آشپزی می باشد. بنابراین، باید بیان کرد که در طول تاریخ باستان، استفاده اصلی از سیر برای سلامتی و خواص دارویی آن بوده است.

دانشمندان معتقدند که بسیاری از خاصیت سیر برای سلامتی ناشی از ترکیبات گوگردی می باشد که هنگام خرد کردن، له کردن یا جویدن یک حبه سیر ایجاد می شود. باید بیان کرد که سیر کم کالری و سرشار از ویتامین C، ویتامین B6 و هم چنین منگنز می باشد و هم چنین حاوی مقادیر کمی از مواد مغذی مختلف می باشد. علاوه بر این، از مهم ترین خاصیت سیر این است که می تواند به محافظت از بدن در برابر بیماری ها از قبیل سرما خوردگی کمک های بسیار مؤثر و مفیدی نماید.

یک مطالعه بزرگ 12 هفته ای نشان داده است که مصرف روزانه مکمل سیر در مقایسه با دارونما، می تواند تعداد سرما خوردگی ها را تا 63 درصد کاهش دهد. میانگین طول مدت علائم سرما خوردگی نیز 70 درصد کاهش یافت از 5 روز در گروه دارونما به تنها 1.5 روز در گروه سیر. مطالعه دیگری نشان داده است که دوز بالای عصاره سیر کهنه شده، تعداد روزهای ابتلا به سرما خوردگی یا آنفولانزا را تا 61 % کاهش می دهد. مکمل های سیر ممکن است که به پیشگیری و کاهش شدت بیماری هایی از قبیل آنفولانزا و سرما خوردگی کمک کنند.

باید بیان کرد که استفاده از ترکیبات فعال سیر می تواند فشار خون را کاهش دهد. بیماری های قلبی و عروقی از قبیل سکته قلبی و سکته مغزی بیش از هر بیماری دیگری منجر به مرگ و میر افراد می شوند و باید بیان کرد که فشار خون بالا، یکی از مهم ترین عواملی می باشد که ممکن است منجر به این بیماری ها شود. مطالعات انسانی نشان دهنده این است که استفاده از سیر تأثیر قابل توجهی بر کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا دارند. پس به نظر می رسد که دوزهای بالای سیر باعث بهبود فشار خون برای افرادی که فشار خون بالا دارند می شود.

از دیگر خاصیت سیر این است که می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد و هم چنین ممکن است که خطر ابتلای به بیماری های قلبی را کاهش دهد. استفاده از سیر می تواند کلسترول تام و بد را کاهش دهد. لازم است بیان شود کسانی که میزان کلسترول بالایی دارند، به نظر می رسد که مکمل های سیر کلسترول کل و LDL را حدود 10 تا 15 درصد کاهش می دهند. بنابراین، به نظر می رسد که مکمل های سیر کلسترول تام و LDL را کاهش می دهند به ویژه در کسانی که کلسترول بالایی دارند. به نظر نمی رسد که کلسترول HDL یا خوب، و تری گلیسیرید تحت تأثیر قرار گیرند.

از دیگر خواص و ویژگی های سیر این است که حاوی آنتی اکسیدان هایی می باشد که می تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک های بسیار مؤثر و مفیدی نماید. آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد به روند پیری زودرس کمک می کند. باید بیان کرد که سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی می باشد که از مکانیسم های محافظتی بدن در برابر اسید اکسیداتیو حمایت می کنند.

  • سیر خاصیت درمانی دارد

نشان داده شده است که دوزهای بالای مکمل های سیر می تواند باعث افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانی در انسان شود و هم چنین به طور قابل توجهی استرس اکسیداتیو را در افراد مبتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد. باید بیان کرد که با این وجود، سیر می تواند به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی و پیری کمک کند و ممکن است که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد.

از دیگر خاصیت سیر این است که باعث می شود که فرد بیش تر عمر کند. سیر دارای اثرات مفیدی بر علل شایع بیماری های مزمن می باشد و بنابراین منطقی است که می تواند به فرد کمک کند تا طولانی تر زندگی کند.

هم چنین باید بیان کرد که از دیگر خاصیت سیر این است که منجر به بهبود عملکرد ورزشی می شود و یکی از اولین مواد افزایش دهنده عملکرد می باشد. به طور سنتی در فرهنگ های باستان، برای کاهش خستگی از سیر برای بهبود ظرفیت کاری کارگران استفاده می شد.

می توان سیر را محصولی بسیار خوشمزه در نظر گرفت که به راحتی به رژیم غذایی اضافه می شود و می توان آن را در غذاهای خوش طعم، سوپ، سس و غیره استفاده نمود. در نهایت باید بیان کرد که از سال ها قبل، خاصیت سیر به اثبات رسیده است.

چرا سیر خاصیت درمانی دارد

کلام آخر

باید بیان کرد که برای کمک به بهبود و تقویت سیستم بدنی در برابر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا و سایر بیماری ها و ناراحتی های دیگر استفاده از سیر می تواند در این زمینه بسیار مؤثر و مفید باشد و در متن فوق به بررسی خاصیت سیر پرداخته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید