سلامت

چند راهکار برای کم خوری

در متن زیر به بررسی چند راهکار در جهت مقابله با پرخوری و در نتیجه کمک به کم خوری و کاهش وزن پرداخته شده است.

توضیحاتی درباره کم خوری و رسیدن به کاهش وزن  

باید بیان کرد که پرخوری بیش از آن چیزی است که برای تأمین سوخت بدن فرد لازم است که غذا باید خورده شود چه به صورت عمدی و چه به صورت غیر عمدی، همه افراد معمولاً در مقطعی این کار را انجام می دهند و باید بیان کرد که علائم کوتاه مدت پرخوری اغلب فقط به ناراحتی معده مربوط می شود و اما عواقب طولانی مدت پرخوری وجود دارد که به مرور زمان می تواند بر سلامت فرد تأثیراتی منفی بگذارد.

بررسی ها نشان می دهند که میزان کالری که افراد باید در هر وعده غذایی خود بخورند یک عدد کاملاً فردی می باشد و افراد اهداف، نیازها و شرایط سلامتی متفاوتی دارند. بنابراین، تعیین میزان کالری دریافتی بهینه خود به تنهایی برای فرد می تواند دشوار باشد. علاوه بر این، شمارش کالری ها ممکن است که به نحو مثبتی با فرد همراه نباشد. علاوه بر این، باید بیان کرد که کالری معیار بسیار مناسبی برای تعیین این که آیا شما آگاهانه غذا می خورید و اینکه آیا زمانی که سیر هستید آن را متوقف می کنید نیست و یکی از مهم ترین مؤلفه های تغذیه مناسب بدن فرد هستند که می توانند به وی در درک این که آیا پرخوری می کند یا خیر کمک کند.

زمانی که فرد فراتر از حد سیر شدن غذا بخورد و یا بی خیال غذا می خورد زیرا حوصله اش سر رفته و یا حواسش پرت شده است و یا زمانی که فرد به دلیلی غیر از تأمین سوخت بدن غذا می خورد گفته می شود که وی در غذا خوردن پر خوری کرده است. برای کم خوری و به دنبال آن رسیدن فرد به کاهش وزن روش های زیادی وجود دارد که در متن به ارائه آن ها پرداخته می شود:

  • افراد باید با اندازه های توصیه شده آشنا شوند: افراد برای کسب اطمینان بیش تر در مورد این که آیا به اندازه غذا می خورند و یا نه، باید همواره سعی کنند که از برچسب های مواد غذایی مغذی و مقادیر توصیه شده از منابع معتبر مواد غذایی استفاده کنند. باید ذکر شود که این دستورالعمل ها بی نقص نیستند اما می توانند به تعیین خط پایه برای این که اندازه وعده واقعی چگونه به نظر می رسد، کمک کنند. علاوه بر این، افراد می توانند هم چنین از یک بشقاب کوچک تر غذا بخورند و بشقاب هایی که ما غذای خود را در آن سرو می کنیم معمولاً بسیار بزرگ می باشند و بنابراین، حتی چیزی به سادگی کاهش اندازه بشقاب می تواند در این زمینه به فرد کمک کند تا به اندازه های مناسب تری بچسبد و از پرخوری اجتناب کند و بتواند با استفاده از این کار به کاهش وزن و هم چنین وزن نرمال و ایده آل خود دست پیدا کند.
  • افراد بهتر است که از یک منبع حاوی فیبر در وعده های غذایی و هم چنین میان وعده های خود استفاده کنند.: باید بیان کرد که فیبر می تواند برای سیری و هم چنین احساس سیری بعد از غذا خوردن بسیار مفید باشد و برای مثال استفاده از سبزی های برشته شده بیش تر حاوی فیبر می باشند و به سیر شدن فرد می توانند کمک های بسیار مؤثر و مفیدی کنند.

 

  • افراد باید برای کمک به کاهش وزن و کم خوری از حذف وعده های غذایی خود، خودداری کنند: باید بیان کرد که امروزه روزه داری که اساس آن حذف وعده های غذایی می باشد، یک رژیم غذایی مرسوم می باشد اما برای برخی از افراد می تواند به ذهنیت ضیافت و یا قحطی منجر شود که ناخواسته منجر به پرخوری در فرد می شود. حذف کردن وعده های غذایی می تواند منجر به گرسنگی شدید فرد شود که این برای بسیاری از افراد، زمانی که بالاخره غذا خورده می شود، منجر به پر خوری می شود و در عوض توصیه بر این است که افراد باید از میان وعده های سالم بین وعده های غذایی خود استفاده کنند و یا وعده های غذایی کوچک تری را به طور منظم تر و در طول روز مصرف کنند.
  • افراد باید غذاهایی که به راحتی می توانند باعث پرخوری شوند را بشناسند: باید بیان کرد که هر کسی، معمولاً ترجیحات شخصی خود را در مورد غذاها و نوشیدنی هایی دارد که بیش تر از آن ها لذت می برد و بنابراین، توصیه هایی در مورد این که کدام غذاها را باید در نظر داشت از فردی به فرد دیگر متفاوت می باشد و نگه داشتن یک دفترچه غذایی می تواند بینشی را در مورد عادات غذایی به فرد ارائه دهد که می تواند ابزاری بسیار مؤثر و مهم برای شناسایی غذاهایی که بیش تر فرد با آن ها مشکل دارد شود و فرد می تواند غذاهایی را انتخاب کند که به کاهش وزن وی کمک می کند.
  • هیدراته ماندن: باید بیان کرد که سرنخ های تشنگی می توانند اغلب با نشانه های گرسنگی اشتباه گرفته شوند. به خصوص زمانی که فرد احساس گرسنگی می کند یا در زمانی که نباید هوس یک میان وعده کند، فقط نوشیدن چند جرعه آب می تواند به فرد کمک کند تا بفهمد واقعا گرسنه است و یا فقط تشنه است. حفظ کردن آب مصرفی در طول روز می تواند به فرد کمک کند تا از دردهای گرسنگی پیچیده که در واقع به دلیل گرسنگی نیست دوری کند.
  • خاموش کردن تلویزیون: باید بیان کرد که یکی از روش ها و تکنیک های بسیار مؤثر برای مقابله با پرخوری و کمک به کم خوری و کاهش وزن این است که در هنگام مصرف میان وعده و یا در زمان غذا حواس خود را با نگاه کردن به تلویزیون پرت نکنند و از خوردن غذاهای زیادی خودداری کنند و بهترین اقدام این است که افراد باید معمولاً تلویزیون را خاموش کرده و به پشت میز غذا بنشینند که می تواند بهترین شروع برای خوردن غذا باشد و فرد می تواند بدون حواس پرتی غذای خود را میل و از مصرف زیادی آن خودداری کند.

کلام آخر

در این متن به بررسی راه ها و روش هایی برای مقابله با پرخوری و هم چنین کمک به کم خوری و کاهش وزن افراد پرداخته شده است که افرد با استفاده از این روش ها می توانند به کاهش وزن خود کمک و به وزن ایده آل و نرمال خود دست پیدا کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید